Wim Daems Producties zorgt ervoor dat al uw zelfgemaakte 8 of 16mm films gescand worden met de MWA Flashtransfer Telecine. Hierbij wordt gegarandeerd het gehele filmbeeld gescand met een ongekende scherpte die te danken is aan de 3CCD techniek.
Uw films worden vervolgens uitermate professioneel bewerkt. Dat houdt in dat alle slechte beeldjes eruit gehaald worden: aan het begin van scènes ontstonden er bij normaal 8 en super 8 films vaak overbelichte beeldjes; filmplakkers veroorzaakten slechte overgangen.
Onscherpe beeldjes en lelijke zogenoemde springers worden verwijderd en vervangen door fraaie overgangen. Waar nodig wordt beeldstabilisatie toegepast. Vanzelfsprekend worden er titels met een professionele uitstraling in uw films verwerkt.
De bewerkte film kan worden voorzien van muziek naar uw keuze. Is uw film al voorzien van geluid, dan blijft dat natuurlijk gehandhaafd.
Tot slot wordt er een menu samengesteld met aparte filmbeeldjes en tekst. Die kunt u aanklikken om razendsnel de gewenste passage te kunnen zien. Net zo eenvoudig als het vinden van een stuk muziek op een CD.

Ook VHS-videobanden, high 8 tapes en mini DV-tapes kunnen worden overgezet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven